Autohandelaar die recente tweedehands voertuigen van alle merken koopt en verkoopt:

Al onze voertuigen hebben een opvolging en een volledige historiek inclusief de verschillende onderdelen en ander uitgevoerd onderhoud. En de facto worden ze verkocht met een geldige technische controle, evenals de Car Pass die de exacte kilometerstand van de auto certificeert. En natuurlijk met de respectievelijke registratieaanvraag voor het verkochte voertuig.

24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op 0477.341.870 of per e-mail. Bezoeken zijn alleen op afspraak.

Bezoek naar  de Technische Inspectie :

Voor de overgang naar de technische controle moet men in het bezit zijn van de laatste bekende nummerplaat van het D.I.V. en bijgevolg opgenomen zijn in de database van de verschillende organisaties die de technische controle volgens een zeer nauwkeurige specificatie beheren. 

Als u de eigenaar bent van de nummerplaat, belet niets u om zelf naar de technische keuring te gaan en alle formaliteiten voor een "tweedehands" technische keuring of voor de verkoop van uw voertuig af te handelen. 

Het spreekt voor zich dat als u een tweedehandswagen koopt zonder technische keuring, u dus verplicht bent om door een professional uit de automobielsector te gaan, die uw wagen onder zijn hoede neemt en zich naar een erkend centrum begeeft om de formaliteiten te vervullen die nodig zijn om de inschrijvingsaanvraag te bekomen. 

Uiteraard na een volledig onderzoek van het voertuig en een technische controle zonder afwijkingen of defecten die het rijden met uw auto op de weg zouden verhinderen. 

Zodat u zich volledig aan de wet houdt, en ook zodat u gerustgesteld kunt zijn over eventuele risico's die u loopt tijdens uw reizen naar het auto-inspectiestation.

Autogarantie :

Elke autodealer is wettelijk verplicht om u een contractuele garantie van 12 maanden te geven. Afhankelijk van de contracten en andere premies kan de dekking van de ene autodealer tot de andere verschillen. 

Sommige autohandelaars  bieden bijvoorbeeld een zeer uitgebreide garantiedekking:

  • Garage naar keuze goedgekeurd door het garantiebedrijf,

- In heel Europa. 

Ook veel defecten en slijtageverschijnselen zijn in de garantie inbegrepen. 

Als autohandelaar is mijn topprioriteit de permanente klanttevredenheid. 

En om dit te doen streef ik naar een garantie van 12 maanden na de verkoop, met de meest uitgebreide dekking die vandaag de dag op de markt beschikbaar is. 

Voor mijn persoonlijke voldoening maar vooral voor die van de koper die zonder twijfel duizenden kilometers met een gerust hart achter het stuur, van zijn door M Services Automobiles verkochte auto zal kunnen rijden.

Openen van autodeuren :

Wanneer uw sleutels vastzitten in uw voertuig, kunt u het beste een professional bellen. Gespecialiseerd in dit soort manoeuvres, ontgrendel ik je deur en laat geen enkel spoor achter. U heeft gegarandeerd een professionele werk en binnen enkele minuten heeft u weer toegang tot uw voertuig.

Import / Export :  

Aarzel niet met ons contact op te nemen voor meer informatie. 

Tot ziens.